lunes, 13 de julio de 2015

Muffins de chocolate y chocolate

¡¡¡¡¡!!!!!

¡¡¡Toi encantada con mis primeros muffins!!!



Llevo bien de tiempu queriendo faer unos muffins, mercara eses cápsules tan mones y quería que los muffins tuvieren a la altura... Pasé enforma tiempu buscando recetes y mirando a ver la que me convencía pa entamar nesti mundu de les super magadalenes... y atopela equí.
¡¡Son una pasada!! Tán buenísimos, salen siempre, l'apariencia ye xenial y enriba duren un montón de díes en perfectu estáu... ¿daquién da más?

Nun vos dexo nun faélos, de verdad, son un viciu de los gordos :D


Además de los ingredientes, vamos precisar cápsules de muffins o madalenes.


 Pa faélos vamos necesitar:

  • 115g de mantequilla a temperatura ambiente 
  • 150g de chocolate negru cortáu finu
  • 180g de chocolate negru en cachos grandes
  • 150 g de chocolate blancu
  • 325g de farina 
  • 1 cuyaradina de lleldu químicu tipu Royal
  • 1 cuyaradina de bicarbonatu sódicu
  • 1/2 cuyaradina de sal 
  • 1 cuyaradina de pasta de vainilla
  • 125g d'azucre moreno
  • 2 güevos grandes
  • 180ml de lleche
  • 1 cuyaradina de zusmiu de llimón

Entemecemos la lleche col zusmiu y dexamos reposar 5-10 minutos.
Dilimos los 150g de chocolate negru xuntu cola mantequilla al bañu maría. Separtámoslo del fueu y dexamos templar.

N'otru bol, espayamos xuntos tolos ingredientes secos: farina, sal, lleldu, bicarbonatu. Acutamos.
Dempués batimos con unes barilles  l'amiestu de chocolate y mantequilla col azucre. De siguío incorporamos los güevos, la lleche, la vainilla y, dempués, con ayuda d'una espátula, echamos la farina.

Añedimos los cachos grandes de chocolate negru y blancu.
Echamos la masa nes cápsules, enllenándoles hasta siquier 3/4 de la so capacidá. 
Enfornamos unos 25 minutos.


Y llistos pa zampar, dempués de dexálos enfriar un plizcu, claro, que quemeeeen ;)




Muá.

No hay comentarios:

Publicar un comentario