miércoles, 8 de abril de 2015

Sobaos

A ver, si nun sois tan friquis como yo, podéis facer un sobao desenorme, del tamañu del molde que tengáis, cortáis en cachinos individuales y arreglao, pero si nun tenéis na más que facer esta tarde, y queréis tiraros el pegote, ¡¡facé-y los papelinos!!

Atopé un tutorial mui prestosu aquí, vais estropiar dos o tres anantes de facelo bien,¡pero dempués presta facelos un montón! Y el resultao ye perfecto... 


Pa 12-15 sobaos vamos precisar:
  • 250 gramos de mantequilla templao.
  • 250 gramos d'azúcre.
  • 250 gramos de farina.
  • 3 güevos.
  • 1 sobre de formientu.
  • ralladura de mediu llimón.
  • plizcu de sal.

Entamamos esta receta prestosísima batiendo na batidora l'azúcre cola mantequilla hasta que tea bien amestao y suave, Añadimos los güevos ún a ún, batiendo ensin parar.
Tamizamos la farina col formientu y echámoslo penriba l'amestao; tamién la sal y la ralladura.

Echamos la masa nos papelinos y metémoslos al fornu a 180 graos más o menos 15 minutos o hasta que doren.

Nadie va creer que los ficísteis vosotros, y muncho menos así de fácil :)

Muá.

No hay comentarios:

Publicar un comentario